România, în urna a doua valorică în calificările pentru Campionatul European de handbal feminin din 2016

Naţionala de handbal a României va face parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor din faza a II-a de calificare la turneul final al Campionatului European din 2016, din Suedia.

203 afișări
Imaginea articolului România, în urna a doua valorică în calificările pentru Campionatul European de handbal feminin din 2016

România, în urna a doua valorică în calificările pentru Campionatul European de handbal feminin din 2016 (Imagine: Mediafax Foto / Attila Kisbenedek)

Conform anunţului de miercuri al EHF, în calificările pentru CE din 2016, care va avea loc în Suedia (4-18 decembrie), s-au înscris 33 de echipe naţionale, între care şi România. Astfel, calificările se vor derula în două faze, tricolorele fiind repartizate în ultima fază, în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi programată în 9 aprilie, la Kristianstad (Suedia).

Componenţa urnelor valorice pentru faza a doua a calificărilor este următoarea:

Urna 1: Norvegia, Muntenegru, Danemarca, Ungaria, Serbia, Franţa, Spania;

Urna 2: Germania, România, Polonia, Rusia, Olanda, Cehia, Croaţia;

Urna 3: Slovacia, Ucraina, Islanda, Macedonia, Turcia, Belarus, Austria;

Urna 4: Slovenia, Portugalia, Elveţia, Italia, Lituania şi cele două câştigătoare ale grupelor din faza I a calificărilor.

Meciurile din faza II a calificărilor se vor disputa între octombrie 2015 şi iunie 2016, primele două din fiecare grupă plus încă o echipă de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament urmând a se califica la turneul final al CE din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici