România învinge cu mari emoţii Macedonia de Nord, 3-2. Debut cu victorie în campania de calificare pentru CM 2022

  • România a învins joi seara Macedonia de Nord la debutul în preliminariile de calificare la Campionatul Mondial din Quatar 2022.
  • Valentin Mihăilă a debutat la echipa naţională de seniori cu un gol de excepţie de la 25 de metri.
  • Hagi a marcat golul victoriei, după ce oaspeţii au egalat în minutul 84.
583 afișări
Imaginea articolului România învinge cu mari emoţii Macedonia de Nord, 3-2. Debut cu victorie în campania de calificare pentru CM 2022

România învinge cu mari emoţii Macedonia de Nord, 3-2. Debut cu victorie în campania de calificare pentru CM 2022

Tricolorii naţionalei de seniori au învins Macedonia de Nord cu scorul de joi seara în prima partidă a Grupei J, din preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022. Cu Mirel Rădoi pe bancă, revenit după ce ultimele două teste Covid-19 au dat rezultat negativ, România a practicat un joc ofensiv, pe alocuri uşor riscant.

Macedonia de Nord a avut chiar câteva ocazii importante în prima repriză, Nestorovski, Pandev şi Elmas ratând câteva ocazii importante.

În minutul 11, Florinel Coma a cerut să fie înlocuit, Valentin Mihăilă luându-i locul şi debutând în tricoul naţionalei de seniori.

România a deschis scorul în minutul 28, prin Florin Tănase, care a primit o pasă excelentă de la Chiricheş şi a şutat la colţul lung, cu sânge rece, reuşind primul gol din postura de internaţional.

Repriza secundă a debutat cu golul lui Mihăilă, care a marcat primul său gol la naţionala de seniori, cu un şut de excepţie de la aproximativ 25 de metri.

Meciul a căpătat o turnură dramatică, după ce oaspeţii au reuşit să egaleze în doar 2 minute, prin Ademi şi Trajkovski, cu goluri marcate în minutele 83 şi 84.

Golul victoriei a fost marcat de Ianis Hagi, intrat în minutul 76, fiind şi pentru el prima reuşită la naţională.

În minutele suplimentare de joc, oaspeţii au mai marcat un gol, anulat însă pe motiv de offside.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici