România, locul 10 în proba pe echipe la Cupa Mondială de spadă feminin de la Xuzhou

Echipa României, în componenţa Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Popa, Amalia Tătăran, s-a clasat, duminică, pe locul 10 la etapa de Cupă Mondială de spadă feminin de la Xuzhou (China), informează frscrima.ro.

91 afișări
Imaginea articolului România, locul 10 în proba pe echipe la Cupa Mondială de spadă feminin de la Xuzhou

România, locul 10 în proba pe echipe la Cupa Mondială de spadă feminin de la Xuzhou (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

România a fost învinsă pe tabloul de 16 de Germania, scor 27-21, după care a evoluat pe tabloul pentru locurile 9-16. Româncele au învins Ucraina, scor 43-42, şi Brazilia, scor 45-29, dar au pierdut în faţa Coreei de Sud, scor 36-38.

Concursul a fost câştigat de China, după 42-23 în finală cu Italia. Podiumul a fost completat de Elveţia, care a învins în finala mică Rusia, scor 45-34.

La competiţie au participat 20 de echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici