România, locul 13 la Jocurile Mondiale Universitare din Serbia

Naţionala de baschet masculin a României s-a clasat pe locul 13 la Jocurile Mondiale Universitare din Serbia, după ce a învins sâmbătă reprezentativa similară a Greciei, scor 88-82 (43-29), în ultimul meci al competiţiei.

14 afișări
Imaginea articolului România, locul 13 la Jocurile Mondiale Universitare din Serbia

România, locul 13 la Jocurile Mondiale Universitare din Serbia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marcatorii echipei României au fost Nicoară 21 puncte, Mandache 20, Chetreanu 17, Silvăşan 16, Drăguşin 11, Lazăr 2, Paliciuc 1.

Tot sâmbătă vor avea loc meciurile pentru medalia de bronz, între SUA şi Israel, respectiv pentru medalia de aur, între Serbia şi Rusia.

La turneul de baschet masculin de la Jocurile Mondiale Universitare au participat 26 de echipe naţionale.

Deţinătoarea titlului mondial, Lituania, a ocupat doar locul cinci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici