România, locul 5 la etapa de Cupă Mondială la sabie seniori de la Varşovia

Echipa României, în componenţa Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu, George Iancu, s-a clasat, duminică, pe locul cinci la etapa de Cupă Mondială la sabie seniori de la Varşovia, informează frscrima.ro.

105 afișări
Imaginea articolului România, locul 5 la etapa de Cupă Mondială la sabie seniori de la Varşovia

România, locul 5 la etapa de Cupă Mondială la sabie seniori de la Varşovia

România a învins în proba pe echipe Belgia pe tabloul de 16, scor 45-30, iar în sferturile de finală a pierdut în faşa Rusiei, scor 44-45.

Pe tabloul pentru locurile 5-8, sportivii români s-au impus în faţa Belarusului, scor 45-42 şi în faţa Germaniei, scor 45-42.

Concursul a fost câştigat de Franţa, care a învins în finala mare Coreea de Sud, scor 45-43. Locul trei a revenit Rusiei, după 45-43 cu Italia, în finala mică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici