România, locul cinci în clasamentul pe medalii la Campionatele Mondiale de scrimă

România a încheiat Campionatele Mondiale de scrimă de la Catania pe locul cinci în clasamentul pe medalii, cu o medalie de aur şi două de bronz, pe prima poziţie aflându-se Italia, cu un total de 11 clasări pe podium, informează site-ul oficial al competiţiei.

246 afișări
Imaginea articolului România, locul cinci în clasamentul pe medalii la Campionatele Mondiale de scrimă

România, locul cinci în clasamentul pe medalii la Campionatele Mondiale de scrimă (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

România a câştigat, duminică, medalia de aur în proba pe echipe la spadă feminin, prin sportivele Anca Măroiu, Ana Maria Brânză, Simona Alexandru şi Loredana Dinu, antrenate de Dan Podeanu, Cornel Milan şi George Epurescu. Joi, România a obţinut două medalii de bronz la Campionatele Mondiale, tot la spadă, însă la individual feminin, prin Anca Măroiu şi Ana Maria Brânză.

Prima clasată în ierarhia pe medalii, Italia, a obţinut patru medalii de aur, trei de argint şi patru de bronz. Ocupanta locului doi, Rusia, a câştigat cinci medalii - patru de aur şi una de bronz, iar a treia clasată, China, a obţinut patru medalii - două de aur şi două de argint.

Poziţia a patra este ocupată de Franţa, cu o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici