România şi-a aflat posibila adversară, în barajul de la FED Cup

România a pierdut meciul cu Rusia din FED Cup, iar acum este nevoită să joace baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială. Naţionala noastră poate da peste o reprezentantă puternică. Partida se va juca în perioada 17-18 aprilie.

2076 afișări
Imaginea articolului România şi-a aflat posibila adversară, în barajul de la FED Cup

România şi-a aflat posibila adversară, în barajul de la FED Cup

Posibila adversară a României provine din dubla pierdută în acest weekend (Olanda, Brazilia, Japonia, Canda, Kazahstan, Marea Britanie şi pierzătoarea dintre SUA şi Letonia) sau una dintre echipele care au ajuns deja în Grupa 1 (Ucraina, Italia, Serbia, Polonia sau câştigătoarele dintre Paraguay – Mexic şi Argentina – Columbia).

România a pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta. După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse şi Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova şi Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6.

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au câştigat câte un meci la simplu, în timp ce aceeaşi Ana Bogdan şi Gabriela Ruse au pierdut câte un meci, tot la simplu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici