România U17 învinsă de Ungaria U17 la europenele de handbal feminin

Naţionala feminină Under 17 de handbal feminin a fost învinsă duminică de reprezentativa similară a Ungariei, în ultimul meci al grupei D, de la Campionatul European EHF Euro 2023 din Macedonia, şi ratează calificarea în fazele superioare ale competiţiei.

336 afișări
Imaginea articolului România U17 învinsă de Ungaria U17 la europenele de handbal feminin

Sursa foto: MediafaxFoto

După victoria categorică, cu 40-27 împotriva Macedoniei de Nord, şi înfrângerea cu Franţa, scor 23-27, România U17 avea nevoie de o victorie cu Ungaria, pentru a trece în faza a doua a europenelor.

Ungaria U17 s-a impus însă duminică cu 29-27 (10-15) şi România U17 va juca doar în grupele intermediare, pentru o locurile de clasament 9-16, urmând să întâlnească marţi de la ora 18.45 naţionala Portugaliei U17.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici