Ronaldinho şi Anderson au avut legaturi cu un traficanţii de droguri

Poliţia braziliană a arestat, la Porto Alegre, un traficant de droguri într-un apartament al cărui proprietar este Anderson, jucător al formaţiei Manchester United, informează cotidianul Marca, subliniind că în ancheta poliţiei apare şi numele lui Ronaldinho, în prezent la AC Milan.

80 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho şi Anderson au avut legaturi cu un traficanţii de droguri

Ronaldinho şi Anderson au avut legaturi cu un traficanţii de droguri

Richard Alex da Silva Martins "Gigi" este considerat unul dintre şefii celei mai mari şi mai organizate bande de traficanţi de droguri din capitala statului Río Grande do Sul.

Ministerul Public din Brazilia a afirmat că Anderson nu este investigat pentru relaţia sa cu traficantul de droguri, însă a precizat că "Gigi" a utilizat automobilul marca Porche Cayenne, înregistrat pe numele fotbalistului, în iunie, când a fugit din închisoare.

Numele fotbalistului de la AC Milan, apare în anchetă, într-o conversaţie înregistrată şi transcrisă pentru Ministerul Public, în care Ronaldinho discută cu Anderson despre o petrecere cu traficantul. Însă în niciun moment în această conversaţie nu se menţionează de droguri.

În timpul investigaţiilor, care au durat circa un an, au fost arestate 31 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici