Ronaldo ar putea fi anchetat din cauza unui gest făcut la finalul unui meci din Arabia Saudită

  • Fotbalistul Cristiano Ronaldo ar putea fi anchetat din cauza unui gest făcut la finalul unui meci din Arabia Saudită.
  • Se pare că este vorba despre un gest obscen care i-ar fi vizat pe suporteri.
  • Reacţia a apărut după ce suporterii echipei adverse au scandat numele rivalului Messi.
431 afișări
Imaginea articolului Ronaldo ar putea fi anchetat din cauza unui gest făcut la finalul unui meci din Arabia Saudită

Sursa foto: Facebook

Incidentul a avut loc duminică. Internaţionalul portughez în vârstă de 39 de ani a înscris pentru formaţia sa Al-Nassr în partida cu Al Shabab.

Golul a fost înscris din penalti şi la finalul partidei Ronaldo a făcut mai multe gesturi care i-ar fi vizat pe suporterii formaţiei adverse, potrivit Sky News.

Gesturile nu au fost văzute la televizor, dar au fost filmate de suporteri şi ulterior au ajuns pe reţelele de socializare.

Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită ar putea deschide o anchetă, susţin surse saudite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici