Rugbistul Florin Surugiu şi-a cerut iubita în căsătorie pe Wembley, după meciul cu Irlanda - VIDEO

Rubgistul Florin Surugiu şi-a cerut iubita în căsătorie, duminică, pe stadionul Wembley, după meciul pierdut de România, scor 10-44, la Cupa Mondială de rugby din Anglia.

2276 afișări
Imaginea articolului Rugbistul Florin Surugiu şi-a cerut iubita în căsătorie pe Wembley, după meciul cu Irlanda - VIDEO

Rugbistul Florin Surugiu şi-a cerut iubita în căsătorie pe Wembley, după meciul cu Irlanda - VIDEO

Surugiu, care a evoluat în meciul cu Irlanda din postura de rezervă, a îngenuncheat în faţa iubitei sale şi i-a înmânat inelul de logodnă, pe stadionul Wembley, la finalul meciului cu Irlanda, în aplauzele coechipierilor săi şi a stafului tehnic, conform imaginilor de pe pagina de Facebook a competiţiei engleze.

Reprezentativa de rugby a României a fost învinsă, duminică, pe stadionul Wembley din Londra, de selecţionata Irlandei, cu scorul de 44-10 (18-3), în cel de-al doilea meci al "Stejarilor" în grupa D de la Cupa Mondială din Anglia.

 
Romania player proposes to girlfriend after Ireland match

TAKE A KNEE: Romania's Florin Surugiu takes to the Wembley turf to propose to his girlfriend after their match with Ireland earlier today! Congratulations Florin!

Posted by Rugby World Cup on Sunday, September 27, 2015

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici