Rutierul Cadel Evans se va retrage din activitate în februarie 2015

Rutierul australian al echipei BMC, Cadel Evans, câştigător al Turului Franţei în 2011, a anunţat, joi, că se va retrage din activitate în februarie 2015.

68 afișări
Imaginea articolului Rutierul Cadel Evans se va retrage din activitate în februarie 2015

Cadel Evans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Australianul în vârstă de 37 de ani a precizat că ultima cursă la care va lua startul va fi prima ediţie a cursei Cadel Evans Great Ocean, la 1 februarie 2015.

Până atunci, Evans va participa la Campionatele Mondiale de la Ponferrada, la Turul Lombardiei şi la Turul Down Under în ianuarie 2015.

Cadel Evans, campion mondial pe şosea în 2009, va deveni ambasador al echipei BMC.

Australianul a mai terminat pe locul doi în Turul Franţei (2007 şi 2008) şi pe locul trei în Turul Italiei (2013) şi Turul Spaniei (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici