Ruxandra Dragomir, dezamăgită de primirea care i s-a făcut la FRT

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat, marţi, la RFI, că este dezamăgită de primirea care i s-a făcut la FRT, însă susţine că acest lucru nu o afectează foarte tare.

51 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Dragomir, dezamăgită de primirea care i s-a făcut la FRT

Ruxandra Dragomir, dezamăgită de primirea care i s-a făcut la FRT

"Simt că nu sunt primita deloc, nici măcar cu anumită raceala, din păcate, dar acest lucru, pot să spun că mă dezamăgeşte, însă nu mă afectează foarte tare", a spus Dragomir.

Dragomir a mai spus că rămâne ca Andrei Pavel, căpitanul echipei de Cupa Davis a României, să decidă pe cine doreşte să promoveze în formaţie. "Andrei Pavel şi-a luat un angajament, va fi căpitanul echipei de Cupa Davis. Este şi la latitudinea lui pe cine doreşte să promoveze. El este cel care va lua, sper eu, cele mai bune decizii pentru echipa naţională şi depinde foarte mult de el pe cine va propune Federaţiei, ca noi să-l putem susţine", a spus Ruxandra Dragomir.

Ea consideră pozitiv faptul că ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, încurajează sportul de masă. "Noi din păcate nu stăm prea bine, dar şi la Ministerul Tineretului şi Sportului avem un suflu nou, un ministru foarte tânar, foarte interesat de sportul de masa, ceea ce din punctul meu de vedere este foarte, foarte bine. Probabil, vom avea foarte mulţi copii care se duc la tenis şi nu numai. Eu cred că programul implementat de doamna ministru nu poate fi decât benefic", a declarat preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir.

Fosta jucătoare Ruxandra Dragomir a fost aleasă, luni, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, după ce a câştigat alegerile desfăşurate la Poiana Braşov, în turul doi, în faţa omului de afaceri Aurel Muntean.

Citeşte şi

Ruxandra Dragomir, noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis

Năstase după alegerea Ruxandrei Dragomir: O să fim tot o federaţie fără bani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici