Sabău: Am făcut greşeli nepermise la un asemenea nivel

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au făcut greşeli nepermise la un asemenea nivel în partida susţinută la Galaţi, cu Oţelul, încheiată la egalitate, scor 3-3.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am făcut greşeli nepermise la un asemenea nivel

Sabău: Am făcut greşeli nepermise la un asemenea nivel (Imagine: Mediafax Foto)

"Un joc pe care l-am pregătit să-l câştigăm şi sunt foarte dezamăgit de rezultat. Am controlat începutul jocului, însă am făcut greşeli nepermise la un asemenea nivel, care ne-au costat. Până la urmă, am marcat acele goluri din final şi am terminat la egalitate. E un semieşec pe care mi-l asum. Am apelat şi la jucători care au evoluat mai puţin, dar care au pretenţii şi contracte mari. Dacă avem pretenţii la campionat nu trebuie să mai greşim cum am făcut-o astăzi", a spus Sabău.

Formaţia FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 3-3, în partida susţinută în faţa echipei Oţelul Galaţi, după ce a fost condusă cu scorul de 3-1 până în minutul 82 al întâlniri, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici