Sabău: Mi-aş fi dorit ca şi Alexa şi Bourceanu să fie convocaţi la naţională

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că şi-ar fi dorit ca, în afară de Gigel Bucur, selecţionerul să îi convoace la echipa naţională şi pe jucătorii Dan Alexa şi Alexandru Bourceanu.

81 afișări
Imaginea articolului Sabău: Mi-aş fi dorit ca şi Alexa şi Bourceanu să fie convocaţi la naţională

Sabău: Mi-aş fi dorit ca şi Alexa şi Bourceanu să fie convocaţi la naţională (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Răzvan Lucescu

"M-a luat prin surprindere convocarea lui Bucur. Dar noi ne bucurăm că e convocat. Important e să fie sănătos, pentru că a avut unele probleme medicale înainte de meciul cu Unirea Alba Iulia. Sper să se antreneze normal şi să ajute naţionala dacă va fi folosit. Toţi antrenorii şi conducătorii îşi doresc să aibă cât mai mulţi jucători convocaţi. Eu mi-aş fi dorit ca şi Alexa şi Bourceanu să fie la naţională. Dar este unul singur care răspunde de rezultate, Răzvan Lucescu, el face selecţia", a spus Sabău.

Tehnicianul susţine că reprezentativa României poate învinde Franţa în partida de sâmbătă, din cadrul preliminariilor CM 2010. "Se poate să învingă Franţa, este un joc până la urmă. Dar şi adversarul este unul foarte bun, nu va fi uşor", a explicat Ioan Ovidiu Sabău.

Atacantul echipei FC Timişoara, Gigel Bucur

Atacantul echipei FC Timişoara, Gigel Bucur, a fost convocat, miercuri, la prima reprezentativă, după ce Adrian Mutu a devenit inapt pentru meciurile cu Franţei şi Austria.

România va întâlni Franţa (5 septembrie, ora 22.00, la Paris) şi Austria (9 septembrie, ora 20.45, la Bucuresti), în grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici