Sabău va avea un lot de 29 de jucători în cantonamentul de la Debrecen

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, va avea la dispoziţie un lot de 29 de jucători în cantonamentul pe care formaţia sa îl va efectua în perioada 1-10 iulie la Debrecen.

17 afișări
Imaginea articolului Sabău va avea un lot de 29 de jucători în cantonamentul de la Debrecen

Sabău va avea un lot de 29 de jucători în cantonamentul de la Debrecen (Imagine: Ciprian Sterian/MediafaxFoto)

Lotul pe care Ioan Ovidiu Sabău îl va avea la dispoziţie va fi format din jucătorii: Pantilimon, Cobliş, Taborda, Stancu, Bădoi, Luchin, Cisovsky, Nibombe, Latovlevici, Maxim, Abiodun, Curtean, Alexa, Borbely, Vrsic, Artiom Karamyan, Arman Karamyan, Bucur, Parks, Amuneke, Magera. Acestora li se alătură următorii nou veniţi în lot: Bonfim, Mera, Mansour (readuşi, toţi trei, de la Gloria Buzău), Chiţu (a activat, în sezonul trecut, la CS Buftea şi Gloria Buzău), Bourceanu (Oţelul Galaţi), Claudiu Ionescu (Gloria Buzău), Dudaş şi Jitaru (de la juniorii clubului bănăţean).

Jucătorii Goga, Brezinsky şi Rusici se află la Stuttgart, în tratamente de recuperare, din cauza accidentărilor pe termen lung.

Gruparea bănăţeană va efectua un cantonament la Debrecen, în Ungaria, în perioada 1-10 iulie. Singurele meciuri amicale stabilite vor fi cele două cu FC Debrecen, din data de 8 iulie.Timişorenii vor mai juca o partidă de pregătire pe 6 iulie, cu un adversar care va fi stabilit ulterior şi în 10 iulie, posibil cu Gaz Metan Mediaş.

Al doilea cantonament pe care FC Timişoara îl va efectua în Austria, la Karnten, se va desfăşura în perioada 12-22 iulie, iar bănăţenii vor disputa cinci partide amicale. Printre posibilii adversari ai bănăţenilor se numără şi echipele SSC Napoli, USC Palermo, Wigan Athletic şi Fenerbahce Istanbul.

FC Timişoara va evolua în stagiul de pregătire din Austria după programul următor: FC Timişoara - Austria Karnten (14 iulie), FC Timişoara - FC Koln (16 iulie), FC Timişoara - Eintracht Frankfurt (18 iulie), FC Timişoara - Apoel Limassol (20 iulie) şi FC Timişoara - Wigan Athletic (22 iulie).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici