Şahtior Doneţk, desemnată de IFFHS echipa lunii octombrie

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu şi la care evoluează Răzvan Raţ, ocupă locul 3, cu 293 de puncte, în clasamentul stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului, şi a fost desemnată de IFFHS echipa lunii octombrie.

16 afișări
Imaginea articolului Şahtior Doneţk, desemnată de IFFHS echipa lunii octombrie

Şahtior Doneţk, desemnată de IFFHS echipa lunii octombrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Echipa din Ucraina a rămas neînvinsă în toate competiţiile în luna octombrie, a avut victorii convingătoare în Liga Europa şi a câştigat meciul cu Dinamo Kiev din sferturile de finală ale Cupei Ucraineo, scor 2-0. Toate acestea au dus la clasarea sa pe locul 3 în ierarhia mondială a cluburilor", se arată pe site-ul iffhs.de.

Şahtior Doneţk se afla luna trecută pe locul 5 în clasamentul IFFHS.

Prima poziţie este ocupată în continuare de formaţia engleză Manchester United, cu 326 de puncte, urmată de echipa spaniolă FC Barcelona, cu 298 de puncte.

Pe locul patru se află echipa engleză Chelsea, cu 283 de puncte, iar poziţia a cincea este ocupată de formaţia germană Hamburger SV (274 puncte).

Echipa argentiniană Estudiantes de La Plata se clasează pe locul 6, cu 265 de puncte, urmată de Werder Bremen (Germania, locul 7, 263 de puncte), Arsenal Londra (Anglia, locul 8, 265 de puncte) şi Cruzeiro EC Belo Horizonte (Brazilia, locul 9, 231 de puncte).

Poziţia a zecea a ierarhiei IFFHS este ocupată de echipa italiană AS Roma, cu 228 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici