Sandu: Antrenorii care îl atacă pe Piţurcă sunt puţin nesimţiţi

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, la Iaşi, cu ocazia unei întâlniri cu reprezentanţii cluburilor de fotbal din zona Moldova, că antrenorii care îl critică pe selecţionerul Victor Piţurcă dau dovadă de aroganţă şi nesimţire.

13 afișări
Imaginea articolului Sandu: Antrenorii care îl atacă pe Piţurcă sunt puţin nesimţiţi

Sandu: Antrenorii care îl atacă pe Piţurcă sunt puţin nesimţiţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Antrenorii care îl atacă pe Piţurcă dau dovadă de aroganţă şi sunt chiar puţin nesimţiţi. Ar face mai bine să se uite ce au făcut cu echipele lor în cupele europene şi pe urmă să-şi dea cu părerea despre selecţia făcută de Piţurcă. Să nu uite că antrenorul echipei naţionale a calificat echipa la turneul final şi a obţinut remize cu două dintre cele mai mari echipe ale lumii. Ei ce-au făcut?", a
spus Mircea Sandu.

Oficialul FRF a precizat că a fost dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa naţională în meciul amical cu Croaţia, scor 1-2: "Am jucat bine prima repriză, însă am cedat în partea a doua, după marea ocazie de gol a lui Cociş. Să nu uităm că naţionala Croaţiei este pe locul 7 în lume, înaintea Franţei... Dar, chiar şi aşa, sunt puţin dezamăgit. Nu meritam să pierdem, dar nici să câştigăm. Cred că un meci nul era mai echitabil".

Mircea Sandu a menţionat că s-au văzut în această partidă absenţele lui Mutu şi Chivu. "Noi nu suntem Olanda, Italia sau Franţa. La noi când lipsesc Mutu şi Chivu se vede. Şi pe timpul lui Hagi, când lipsea acesta se vedea", a conchis Sandu.

Citeşte şi:

Romania - Croaţia, scor 1-2 într-un meci amical

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici