Sandu: Dacă am intervenit la comisii, voi solicita Comitetului Executiv măsuri împotriva mea

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că dacă se va dovedi că a intervenit la comisiile federaţiei în cazul "valiza" atunci va solicita Comitetului Executiv să ia măsuri împortiva lui, iar în caz contrar va cere luarea de măsuri împotriva celor care acuză.

10 afișări
Imaginea articolului Sandu: Dacă am intervenit la comisii, voi solicita Comitetului Executiv măsuri împotriva mea

Sandu: Dacă am intervenit la comisii, voi solicita Comitetului Executiv măsuri împotriva mea (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce a declarat Goga vizavi de convorbirea cu Gigi Becali nu se referă la suma care a fost confistactă de DNA. Acolo au fost opriţi 1,7 milioane, suma promisă este 1,4. S-a interpretat că aia ar fi suma şi cineva a greşit. Nu am intervenit în judecarea comisiei, nici nu ştiu cine este tata lui Cernat, iar pe Cernat l-am văzut de vreo şapte ori. Domnul Cernat, domnul Ursu pot spune dacă am intervenit în actul de judecată, domnul Florea la fel. Dacă am făcut intervenţii, voi solicita CE măsuri împotriva mea. Iar dacă nu, voi solicita comitetului măsuri împotriva celor care acuză", a spus Mircea Sandu.

Preşedintele FRF a afirmat că a cerut, sâmbătă, suspendarea şedinţei Comitetului Executiv al forului pe care îl conduce. "Vom constitui o comisie de anchetă, alcătuită din mine, Dumitru Dragomir, Adalbert Kassai şi Patriţiu Abrudan, care să analizeze împreună cu preşedinţii de la Disciplină, Apel şi CAF şi cu domnul Becali, pentru a vedea dacă preşedintele FRF a avut ingerinţe. Pe 21 iulie, această comisie va înainta raportul către Comitetul Executiv, care va decide. Am vrut să comandăm şi o casă de avocatură pentru a analiza acest caz, dar Comitetul Executiv a decis să-i împuternicească pe Constantin Anghelache şi Dumitru Costin, ca să analizeze acest caz, pentru a vedea cine a greşit, pentru că fiind decizii diferite, cineva a greşit", a adăugat Sandu.

Mircea Sandu a precizat că dacă se dovedeşte că finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a greşit, atunci va fi sesizată Comisia de Disciplină.

Mircea Sandu a mai spus că în declaraţiile lui Gigi Becali nu există elemente de calomnie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici