Sandu despre condamnarea lui Contra: Văd că la fotbalişti se aplică legea

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, joi, pentru Radio InfoPro, după ce fotbalistul Cosmin Contra a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru lovirea unui poliţist, că legea se aplică în cazul fotbaliştilor, dar nu şi în cazul politicienilor.

1 afișare
Imaginea articolului Sandu despre condamnarea lui Contra: Văd că la fotbalişti se aplică legea

Sandu despre condamnarea lui Contra: Văd că la fotbalişti se aplică legea

"A greşit, a plătit şi cu asta basta. Văd că la fotbalişti se aplică legea, dar la politicieni nu am văzut pe niciunul din ăştia care au luat miliardele că se bucură de actele de justiţie", a spus Sandu.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat că selecţionerul Victor Piţurcă îl va convoca pe Cosmin Contra pentru Campionatul European din 2008, în cazul în care va avea nevoie de serviciile sale. "Nu ştiu ce-o fi făcut Contra, nu ştiu ce-o fi făcut poliţistul acela. Nu vreau să mă bag în ceva ce nu cunosc. Vedeţi-vă de treabă. Are condamnare cu suspendare, face recurs, nu e decizie definitivă şi irevocabilă. Dacă are nevoie, îl va convoca", a completat Dragomir.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, pentru postul public de televiziune, că nu ştia de problema lui Contra şi dacă această condamnare va influenţa prezenţa jucătorului la Campionatul European.

Fotbalistul Cosmin Contra, component al echipei spaniole Getafe, a fost condamnat, joi, de Judecătoria Timişoara, la un an de închisoare cu suspendare, fiind acuzat că în iunie 2006 a bătut un poliţist. De asemenea, Contra va trebui să-i plătească poliţistului despăgubiri de 20.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici