Sandu, Lupescu, Belodedici, Stelea, Prodan vor juca într-un meci înaintea amicalului cu Ungaria

Oficialii FRF Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu, Miodrag Belodedici, Bogdan Stelea, Ştefan Iovan şi Daniel Prodan vor juca, miercuri, într-o echipă formată din jurnalişti, împotriva unei formaţii similare a Ungariei, într-un meci pentru detensionarea relaţiilor dintre fani şi în memoria lui Marian Cozma.

16 afișări
Imaginea articolului Sandu, Lupescu, Belodedici, Stelea, Prodan vor juca într-un meci înaintea amicalului cu Ungaria

Ionuţ Lupescu şi Mircea Sandu (Montaj foto)

Partida, care se va disputa sub sloganul "Mereu împreună", va avea loc de la ora 18.00, pe stadionul "Ferenc Puskas" din Budapesta, înaintea meciului amical dintre reprezentativele României şi Ungariei.

"Încercăm să-l luăm în poartă pe Stelea, dacă nu pe Ioniţă. Meciul se doreşte a fi pentru detensionarea relaţiilor dintre suporterii unguri şi cei români, afectate după partida Steaua - Ujpest, şi în memoria lui Marian Cozma", a declarat preşedintele FRF, Mircea Sandu.

Handbalistul Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie, într-un club din oraşul Veszprem.

Fomaţia Steaua a întâlnit echipa Ujpest FC în turul doi preliminar al Ligii Europa. La partida tur, de la Bucureşti, suporterii echipei bucureştene au afişat pe aproape toată durata meciului un banner pe care scria, în ungureşte, "Cât ţine o unguroaică rahatul în ea? Răspuns: 9 luni". De asemenea, un suporter stelist de la Peluza Sud a intrat pe teren în minutul 62, el fiind reţinut de către forţele de ordine.

Meciul din manşa secundă, disputat la Budapesta, a fost marcat de incidente în urma cărora şase suporteri români au fost răniţi. Suporterii celor două echipe au intrat în conflict în pauza meciului, după ce fanii maghiari au aruncat cu torţe în direcţia celor români. În replică, suporterii stelişti au rupt scaune de pe arena Szusza Ferenc, cu care au aruncat în fanii adverşi. De asemenea, fanii stelişti au forţat un grilaj pentru a trece spre sectoarele ocupate de gazde. Forţele de ordine au intervenit, însă arbitrul a decis ca jucătorii să nu iasă pe teren şi reluarea partidei să fie amânată până la calmarea spiritelor.Repriza a doua a început cu o întârziere de peste 15 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici