Sandu: Unele echipe vor avea probleme cu licenţa

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat că s-ar putea ca unele echipe să nu obţină licenţa pentru sezonul viitor.

22 afișări
Imaginea articolului Sandu: Unele echipe vor avea probleme cu licenţa

Sandu: Unele echipe vor avea probleme cu licenţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Din câte am înţeles, sunt semnale că unele echipe vor avea probleme cu obţinerea licenţei. Data limită de depunere a dosarelor de licenţiere este 31 martie. Se analizează şi după o lună se dau deciziile. Cluburile care nu primesc licenţa au dreptul la apel până în luna mai. Eu sper să nu fie cazul ca vreo echipă să retrogradeze din cauza neluării licenţei, dar dacă se întâmplă, asta este! Regulamentul prevede clar retrogradarea într-o astfel de situaţie", a declarat Mircea Sandu.

Sandu: Procesul de licenţiere este coordonat de UEFA

"Procesul de licenţiere este subvenţionat de UEFA, este coordonat de UEFA. Sunt două comisii absolut independente, plătite de UEFA. Nu are treabă cu licenţirea Federaţia Română de Fotbal. Iar auditul se face de către o societate agreată de UEFA. Federaţia nu a făcut nimic altceva decât să aprobe în Comitetul Executiv manualul de licenţiere", a spus Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici