Schumacher crede că poate rivaliza cu tânăra generaţie din Formula 1 în 2011

Septuplul campion mondial, germanul Michael Schumacher, care a revenit în activitate în 2010 la echipa Mercedes, a declarat că se simte capabil, la 42 de ani, să rivalizeze cu tânăra generaţie în Campionatul Mondial de Formula 1.

28 afișări
Imaginea articolului Schumacher crede că poate rivaliza cu tânăra generaţie din Formula 1 în 2011

Schumacher crede că poate rivaliza cu tânăra generaţie din Formula 1 în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă ne uităm la sezonul trecut, din punct de vedere al condiţiei fizice, nu-mi lipseşte nimic pentru a fi la cel mai înalt nivel. Presimt ceva bun pentru acest sezon. Anul trecut am înţeles rapid că nu voi putea face lucruri mari cu maşina pe care o aveam", a declarat Schumacher pentru Bild.

Schumacher, locul 9 în 2010 când Campionatul Mondial a fost câştigat de Sebastian Vettel, a apreciat că este "prea devreme" pentru a prezenta echipa Mercedes, care îşi dezvăluie monopostul 2011 marţi, la Valencia, drept o candidată la titlul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici