Schumacher jr. a participat la o cursă de karting în Spania

Mick, fiul lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, a participat, în Spania, la o cursă din cadrul campionatului de karting al Cataluniei, Openul RACC, competiţie rezervată copiilor între şapte şi 11 ani, informează cotidianul As.

25 afișări
Imaginea articolului Schumacher jr. a participat la o cursă de karting în Spania

Schumacher jr. a participat la o cursă de karting în Spania (Imagine: Mediafax Foto)

Sursa citată notează că Michael Schumacher şi-a înscris fiul la cursele din Spania pentru a-l proteja de presiunea mediatică din Germania. Fiul fostului pilot a concurat cu numele de familie al mamei sale, Betsch, şi a fost însoţit pe circuit de bunicul său.

Mick Schumacher, în vârstă de nouă ani, nu a avut evoluţii deosebite, terminând pe locurile opt şi zece cursele de pe circuitul Sils (Gerona), care au avut loc la finalul săptămânii trecute. Schimacher jr. va mai participa la încă trei concursuri în Spania, urmând să piloteze un kart "Fernando Alonso".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici