Scor de 55-0 în Liga a XIII-a de fotbal din Anglia

Un meci din Divizia Mining, echivalentul eşalonului al XIII-a din fotbalul englez, s-a terminat cu victoria formaţiei Illogan RBL Reserves cu scorul de 55-0 împotriva echipei Madron, după ce oaspeţii au evoluat încă de la începutul meciului doar în şapte jucători, informează Daily Mail.

33 afișări
Imaginea articolului Scor de 55-0 în Liga a XIII-a de fotbal din Anglia

Scor de 55-0 în Liga a XIII-a de fotbal din Anglia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La pauză, scorul ditnre cele două echipe a fost 24 la 0. Cel mai bun marcator al partidei a fost Luke Abbott-Smith, cu zece goluri, urmat de Gareth Pitt, cu opt, şi Luke Helan, cu şapte. În total, 11 jucători ai gazdelor au marcat împotriva formaţiei Madron.

În ultimele nouă meciuri, înaintea partidei cu Illogan, Madron a încasat 150 de goluri şi a marcat de două ori.

Managerul echipei Illogan RBL Reserves, Mark Waters, s-a arătat dezamăgit de victoria echipei sale la un scor atât de mare. "Nimeni nu se bucură la un astfel de meci. Noi cu siguranţă nu ne-am bucurat. Am doar admiraţie pentru cei şapte jucători ai echipei Madron, dar este o bătaie de joc la adresa ligii. A fost un joc dintr-o divizie, o pierdere de timp pentru toată lumea, şi pentru arbitri, dar a trebuit să ne supunem regulilor şi să jucăm", a spus el.

Evoluţia echipei Madron din ultima vreme vine ca urmare a faptului că a pierdut mai mulţi jucători după promovarea din sezonul precedent şi a trebuit să formeze un grup într-un timp scurt.

Victoria echipei Illogan RBL Reserves, cea mai mare din istoria clubului, nu este şi cea mai mare din istoria fotbalului mondial. Echipa din Madagascar Stade Olympique de L'Emyrne şi-a înscris 149 de goluri într-un meci din 2002 împotriva formaţiei Adema, ca o formă de protest faţă de o decizie a arbitrului la o partidă precedentă. Antrenorul a fost suspendat de federaţia din Madagascar pentru trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici