Şedinţă la Fenerbahce în care urmează să se decidă dacă echipa se va retrage din Super Lig

Oficialii lui Fenerbahce urmează să voteze marţi dacă clubul îşi va duce la îndeplinire ameninţarea de a se retrage din prima ligă de fotbal din Turcia.

710 afișări
Imaginea articolului Şedinţă la Fenerbahce în care urmează să se decidă dacă echipa se va retrage din Super Lig

Şedinţă la Fenerbahce în care urmează să se decidă dacă echipa se va retrage din Super Lig

În martie, oficialii lui Fenerbahce au declarat că vor lua în considerare retragerea din ligă după ce jucătorii săi au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor în timpul unui meci.

Suporterii lui Trabzonspor au intrat pe teren şi s-au încăierat cu forţele de securitate şi cu jucătorii lui Fenerbahce după ce echipa lor a fost învinsă cu 3-2, acesta fiind ultimul dintr-o serie de incidente care au afectat acest sezon de Super Lig.

Fenerbahce va organiza marţi o adunare generală extraordinară, în cadrul căreia membrii săi ar urma să voteze o moţiune privind retragerea clubului din campionat, scrie Reuters.

Fenerbahce, care a cucerit al 19-lea titlu de campioană în 2014, se află pe locul al doilea în clasament după 30 de meciuri, la două puncte în spatele lui Galatasaray.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici