Semieşec pentru FCSB în Liga 1, după remiza 2-2 cu FC U Craiova

Lipsită de aportul lui Anton Petrea, depistat pozitiv cu Covid-19, FCSB a remizat duminică seara, 2-2, cu oltenii de la FC U Craiova 1948, în etapa a 24-a a Ligii 1, la capătul unui meci în care bucureştenii au salvat un punct în minutele suplimentare de joc.

310 afișări
Imaginea articolului Semieşec pentru FCSB în Liga 1, după remiza 2-2 cu FC U Craiova

Favorită certă în meciul de pe Arena Naţională, FCSB a început jocul cu Mihai Pintili pe bancă. Oltenii au deschis scorul în minutul 41 prin Bălan (0-1). Craiovenii au recuperat o minge la mijlocul terenului şi au dus mingea până la atacantul de 27 de ani, care a marcat din careu, pe lângă Vlad.

Egalarea a venit în minutul 66, după o colaborare între Popescu şi Oaidă, ultimul marcând cu emoţii printre picioarele lui Popa, eroul primei reprize, pentru oaspeţi, după ce a salvat in extremis două goluri ca şi făcute (1-1).

Pe fondul dominării gazdelor, U Craiova a beneficiat de o lovitură liberă din afara careului, Vlad fiind spectator la şutul bine plasat al belgianului Baeten, din minutul 76 (1-2).

FCSB a alergat după egalare timp de 18 minute, timp în care a mai ratat două ocazii importante.

În al doilea minut suplimentar de joc, la o acţiune prelungită în careul oaspeţilor, arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalty, transformat de Keseru (2-2).

S-a încheiat 2-2, spre satisfacţia ardelenilor de la CFR Cluj, care au remizat în ultimele 3 partide şi care se aşteptau ca FCSB să se apropie la doar 6 puncte după acest meci.

După această remiză, FCSB are 52 de puncte, la 8 distanţă de liderul CFR Cluj. FC U Craiova 1946 face 23 de puncte, cu care rămâne pe locul 14, dar se apropie la un singur punct distanţp de Gaz Metan Mediaş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici