Şepcile roşii rămân pe loc de play off după victoria împotriva lui FC Botoşani

Etapa a 29 a Superligii vine cu o victorie pentru Universitatea Cluj.

267 afișări
Imaginea articolului Şepcile roşii rămân pe loc de play off după victoria împotriva lui FC Botoşani

Sursa foto: Facebook

Universitatea Cluj a câştigat duminică confruntarea cu FC Botoşani din etapa a29 a Superligii. Daniel Popa a înscris singurul gol al meciului, încheiat cu scorul de 1-0 (1-0). Şepcile roşii rămân pe loc de play-off, în timp ce moldovenii sunt într-o situaţie delicată, pe ultima poziţie în clasament.

Într-o atmosferă caracteristică jocurilor de pe Cluj Arena, gazdele au deschis scorul în minutul 20, după o pătrundere în careu, de pe flancul stâng, al lui Ovidiu Bic. Acesta a pasat în faţa careului mic lui Popa, care a preluat şi a marcat singurul gol al meciului.

Oaspeţii au avut ocazia de a egala, câte una în fiecare repriză, însă tânărul portar Gorcea a avut intervenţii de efect, păstrând plasa porţii neatinsă.

Daniel Popa putea majora scorul spre finalul meciului, dar şutul său puternic a trecut foarte puţin peste poartă.

Rezerva Valentin Gheorghe a irosit o ultimă şansă de a face 2-0, în minutele suplimentare de joc, din apropierea porţi.

Universitatea Cluj mai are nevoie de o victorie în ultima etapă a sezonului regulat, în confruntarea din deplasare cu FC Voluntari, pentru a obţine prezenţa în play-off, fără emoţii. O remiză sau o înfrângere îi mai pot menţine pe poziţia a şasea, în condiţiile în care UTA Arad, Sepsi PSK şi FC Hermannstadt sunt învinse la rândul lor.

FC Botoşani rămâne pe ultimul loc, cu 20 de puncte, la şase distanţă de următoarea clasată, Dinamo Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici