Serena Williams s-a calificat în finală la Wimbledon. Pentru ea este finala cu numărul 30 în turneele de Mare Şlem

Serena Williams va juca, sâmbătă, finala cu numărul 30 în turneele de Mare Şlem, după ce a trecut cu 6-2, 6-4, într-o oră şi 10 minute, de Julia Goerges (cap de serie 13).

1414 afișări
Imaginea articolului Serena Williams s-a calificat în finală la Wimbledon. Pentru ea este finala cu numărul 30 în turneele de Mare Şlem

Serena Williams s-a calificat în finală la Wimbledon. Pentru ea este finala cu numărul 30 în turneele de Mare Şlem

Julia Goerges i-a rezistat Serenei Williams doar patru game-uri. După ce s-a simţit dominată de Goerges din pricina serviciilor tari ale acesteia şi, de la 2-2, nu a mai pierdut decât cinci puncte, iar scorul a devenit 6-2.

În al doilea set Serena a crescut şi mai mult nivelul. Chiar dacă s-a impus cu 6-4, jocul ei a fost mult mai solid şi a reuşit o performanţă istorică. S-a calificat în finala cu numărul 30 la Wimbledon.

În finală Serena Williams o va întâlni pe Angelique Kerber (Germania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici