Simona Halep şi-a luat cea mai scumpă maşină electrică din lume. Cât costă bolidul de peste 500 de cai putere

  • Simona Halep a refuzat să participe la US Open
  • Maşina lui Halep costă peste 150.000 de euro
  • Halep a a strâns 10.9 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020
6213 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a luat cea mai scumpă maşină electrică din lume. Cât costă bolidul de peste 500 de cai putere

Simona Halep şi-a cumpărat cea mai scumpă maşină electrică din lume. Bolidul are peste 500 de cai putere şi atinge viteze de peste 250 de km/h. Românca a dat peste 150 de mii de euro pe maşină. Are de unde. S-a clasat pe locul 4 în topul Forbes al celor mai bine plătite sportive din ultimul an. A strâns aproape 11 milioane de euro în această perioadă.

Vezi aici cum arată PORSCHE TAYCAN

Halep a câştigat turneul de la Praga în august, dar a refuzat să participe la US Open anul acesta de teama coronavirusului. Ştia de ce se fereşte. Primul caz de infectare cu COVID de la Flushing Meadows a apărut chiar înainte să înceapă turneul.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici