Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu debutează marţi la Australian Open. Programul româncelor în primul tur

Organizatorii turneului de Grand Slam Australian Open au comunicat luni programul celei de a doua zile concurs, zi în care vor evolua trei jucătoare din România, Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu. Emma Răducanu va juca şi ea tot marţi, în jurul amiezii.

450 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu debutează marţi la Australian Open. Programul româncelor în primul tur

Prima care joacă în noaptea de luni spre marţi va fi Sorana Cîrstea (38 WTA). Ea o va întâlni pe sportiva cehă Petra Kvitova (19 WTA).

Kvitova este favorita numărul 20 şi fostă finalistă la Australian Open. Partida se joacă pe „John Cain Arena”, cu începere de la ora 02:00, fiind primul meci al zilei disputat pe aceste teren.

Cele două vor juca într-o reeditare a confruntării din 2021, când Cîrstea a eliminat-o surprinzător pe cehoică în turul II, la Melbourne.

Simona Halep, cea mai bine poziţionată jucătore română în clasamentul mondial (15 WTA), va juca în primul tur cu jucătoarea poloneză Margareta Frech (105 WTA), în cursul zilei de marti, pe „Margaret Court”, după meciurile de feminin, dintre Saville şi Peterson, şi masculin, dintre Rublev şi Mager.

Ora probabilă de începere este în jur de 6.00, dar ea poate fi chiar mai târziu, în funcţie de evoluţia meciurilor anterioare.

Calificarea în turul doi îi va aduce Simonei Halep o adversară teoretic facilă, ea urmând a fi decisă în confruntarea dintre brazilianca Beatriz Haddad Maia (88 WTA) şi americanca Katie Volynets (178 WTA).

Irina Begu (64 WTA) o va întâlni pe jucătoarea franceză Oceane Dodin (85 WTA), meciul fiind primul de pe terenul 15, cu începere de la ora 2.00.

Românii o vor urmări cu siguranţă cu interes şi pe Emma Răducanu (18 WTA), campioana la US Open, care debutează şi ea marţi la Australian Open.

Britanica de origine română se confruntă cu jucătoarea americană Sloane Stephesns (67 WTA), în ultimul meci al zilei de pe „Margaret Court Arena”, care va începe conform organizatorilor, cel mai devreme la ora 12.00, ora Românei, cu mari şanse însă de a se ajunge până chiar la ora 14.00 ca oră de start.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici