Simona Spiridon are probleme de sănătate şi nu va mai juca în acest sezon

Conducerea campioanei Ungariei la handbal feminin, Gyor ETO, a anunţat, miercuri, că jucătoarea Simona Spiridon nu va mai evolua până la finalul sezonului, din cauza problemelor de sănătate.

10 afișări

"Conducerea clubului, antrenorul principal Konkoly Csaba şi jucătoarea au decis de comun acord că este o decizie care trebuia luată, din cauza problemelor la genunchi ale Simonei Spiridon. În ultimele sezoane ea a fost o jucătoare de bază a echipei noastre, dar problemele la genunchi de acum ar putea să-i pună în pericol cariera viitoare", se arată în comunicatul conducerii Gyor ETO, care în urmă cu câteva săptămâni anunţase, de asemenea, că nu-i va prelungi contractul jucătoarei.

La acea vreme, fanii formaţiei au protestat vehement, dar conducerea campioanei Ungariei nu şi-a schimbat decizia.

În acest sezon, Spiridon a câştigat cu Gyor ETO Cupa Ungariei, iar în Liga Campionilor a ajuns până în semifinale, fiind eliminată de Itxako (Spania).

În campionatul intern, Gyor este angrenată în faza play-off-ului, fiind favorită la cucerirea unui nou titlu naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici