Şoc în sportul mondial: Fostul şef al Formulei 1, Max Mosley, s-a împuşcat după ce a fost diagnosticat cu cancer

Fostul şef al Formulei 1, Max Mosley, a murit din cauza unei răni prin împuşcare, în dormitorul locuinţei sale din Londra, în luna mai a anului trecut, după ce i s-a spus că are cancer în fază terminală, potrivit unei anchete făcute publice marţi.

2524 afișări
Imaginea articolului Şoc în sportul mondial: Fostul şef al Formulei 1, Max Mosley, s-a împuşcat după ce a fost diagnosticat cu cancer

Şoc în sportul mondial: Fostul şef al Formulei 1, Max Mosley, s-a împuşcat după ce a fost diagnosticat cu cancer

Familia sa a declarat la vremea respectivă că Max Mosley, în vârstă de 81 de ani, fiul cel mai tânăr al proeminentului fascist britanic Oswald Mosley, din anii 1930, a murit după o lungă luptă cu cancerul.

Presa britanică a declarat că ancheta Westminster Coroner's Court a arătat că Mosley a fost informat că mai are doar câteva săptămâni de trăit.

Un vecin şi menajera sa au chemat serviciile de urgenţă după ce au găsit un bilet pe uşa dormitorului său pe care scria „nu intraţi, sunaţi la poliţie".

Ancheta a stabilit că Mosley i-a spus cu o zi înainte asistentului său personal, Henry Alexander, că intenţionează să se sinucidă.

BBC a citat-o pe medicul legist Fiona Wilcox, care a declarat că este convinsă că Mosley a intenţionat să se sinucidă.

Mosley a devenit preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), organismul de conducere al Formulei 1, în 1993. El a rămas în funcţie timp de 16 ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici