Sorana Cîrstea obţine una dintre cele mai mari victorii din ultimii ani. Patricia Ţig a fost eliminată de la US Open

  • Sorana Cârstea a învins-o pe Joannah Konta cu 2-6, 7-6, 6-4
  • Patricia Ţig a pierdut în faţa Donnei Vekic cu 2-6, 1-6
  • Roland Garros se ţine între 21 septembrie şi 11 octombrie
2247 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea obţine una dintre cele mai mari victorii din ultimii ani. Patricia Ţig a fost eliminată de la US Open

Sursa foto: Mediafaxfoto

Sorana Cârstea s-a calificat în şaisprezecimi la US Open după victoria în faţa Joannei Konta. Visul american a luat sfârşit, însă, pentru Patricia Ţig.

Are şansa şă se revanşeze în Franţa. Atât Ţig, cât şi Cârstea se numără printre cele 11 jucătoare de tenis din România care vor lua parte la Roland Garros.

Şi Halep va merge la Paris pentru openul francez. Este cap de serie numărul 2 şi a început deja să se antreneze.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici