Starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte: Putem spera că va duce o viaţă relativ normală în scurt timp

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jean Todt, a declarat postului RTL că starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher se îmbunătăţeşte şi că în scurt timp septuplul campion mondial ar putea duce o viaţă aproape normală.

1982 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte: Putem spera că va duce o viaţă relativ normală în scurt timp

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte: Putem spera că va duce o viaţă relativ normală în scurt timp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Todt şi Schumacher sunt prieteni de pe vrema când cei doi activau la Ferrari. RTL a precizat că şeful FIA l-a vizitat pe Schumacher la reşedinţa acestuia de pe malul Lacului Geneva, cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care a avut loc duminică, informează motorsport.com.

"Putem spera că Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodată o maşină de Formula 1. El luptă. Condiţia lui se îmbunătăţeşte, ceea ce este foarte important, aşa cum este şi faptul că e acasă cu familia", a declarat Todt.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici