Steaua a achiziţionat trei jucători: Stăncioiu, Jakolis şi Moke

Clubul FC Steaua Bucureşti a anunţat, miercuri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, transferurile fotbaliştilor Eduard Stancioiu, Antonio Jakolis şi Wilfred Moke, proveniţi de la ASA Târgu Mureş, CFR Cluj, respectiv FC Voluntari.

503 afișări
Imaginea articolului Steaua a achiziţionat trei jucători: Stăncioiu, Jakolis şi Moke

Steaua a achiziţionat trei jucători: Stăncioiu, Jakolis şi Moke

În ultima zi din perioada de transferuri, oficialii Stelei au legitimat jucătorii consideraţi drept soluţii de înlocuire a celor care au părăsit formaţia patronată de George Becali. Astfel, Stăncioiu a semnat un contract pe două sezoane, iar Jakolis va fi jucătorul Stelei pentru următorii patru ani. În ceea ce-l priveşte pe Moke, oficialii roş-albaştii menţionează doar că a semnat, nespecificând, însă, perioada contractuală.

"FC Steaua Bucureşti anunţă că i-a transferat pe jucătorii Eduard Stancioiu, Antonio Jakolis şi Wilfred Moke, proveniţi de la ASA Târgu Mureş, CFR Cluj, respectiv FC Voluntari. Clubul nostru le urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", se arată în mesajul postat de oficialii Stelei.

Cotele de piaţă ale celor trei jucători însumează 1,25 milioane de euro, conform site-ului de specilitate transfermarkt.de.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici