Steaua a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, în deplasare, în compania formaţiei CFR Cluj, în etapa a IV-a a Ligii I.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0

Steaua a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0

Steaua a pierdut la Cluj-Napoca primele puncte în actuala ediţie de campionat, după ce în primele trei etape a obţinut tot atâtea victorii.

Steaua a rămas în inferioritate numerică în minutul 12, când fundaşul Dorin Goian a primit direct cartonaşul roşu, pentru că l-a tras de mână pe Didi, scăpat singur spre poartă, după ce trecuse de Ionuţ Rada.

În minutul 71, Mihai Neşu l-a faultat în careu pe Antonio Semedo, iar centralul Augustus Constantin a dictat penalti pentru CFR Cluj, la semnalizarea tuşierului Eduard Dumitrescu. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Eugen Trică, însă şutul acestuia a fost respins de portarul stelist Robinson Zapata.

După numai 5 minute de joc, Steaua l-a pierdut pe mijlocaşul Mihăiţă Pleşan, accidentat după ce a fost "agăţat" de Semedo la o alunecare, în momentul în care avea piciorul pe pământ. În minutul 30, Pleşan a fost transportat cu ambulanţa la spital, el fiind nevoit să aştepte încă 25 de minute pentru ca o alta maşină a Salvării să ajungă la stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Un prim diagnostic este acela de fractură de peroneu şi, în caz că va fi confirmat, jucătorul ar putea fi indisponibil cel puţin trei luni.

În minutul 50, fundaşul stelist Mihai Neşu şi-a spart capul, după un contact cu Semedo, el evoluând cu un bandaj până la sfârşitul întâlnirii.

Cu o oră înainte de meci, mai mulţi suporteri stelişti au intrat, din greşeală, în sectorul rezervat galeriei formaţiei CFR Cluj. Între suporterii celor două echipe au avut loc câteva îmbrânceli, însă spiritele nu au degenerat, datorită intervenţiei jandarmilor, care i-au îndrumat pe fanii stelişti către sectorul ce le fusese rezervat.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a urmărit partida de la tribuna oficială, a venit la stadion cu aproximativ o oră înainte de startul meciului, cel mai probabil pentru a discuta despre un posibil transfer al lui Romeo Surdu la formaţia din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici