Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Steaua Bucureşti a urcat o poziţie şi ocupă locul 60, cu 146,5 puncte, în clasamentul pe luna octombrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind echipa română cel mai bine clasată în această ierarhie.

14 afișări
Imaginea articolului Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS (magine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Adversarele Stelei în grupa H a Ligii Europa ocupă următoarele poziţii: Twente Enschede - locul 19, Fenerbahce Istanbul - locul 33, Şerif Tiraspol - locul 81.

CFR Cluj ocupă locul 73, cu 133 de puncte, după o coborâre de şapte poziţii.

Adversarele CFR-ului în grupa K a Ligii Europa se află pe următoarele locuri: PSV Eidhoven - 47, FC Copenhaga - 36, Sparta Praga - 77.

FC Timişoara a urcat pe locul 97 de pe 107, cu 121,5 puncte.

Adversarele FC Timişoara în grupa A a Ligii Europa ocupă următoarele locuri: Ajax Amsterdam - 23, Anderlecht - 87, Dinamo Zagreb - 92.

Dinamo Bucureşti se află pe locul 142, cu 103,5 puncte, după o urcare de 11 de poziţii. Dinamoviştii se află la egalitate cu Austria Viena.

Adversarele dinamoviştilor în grupa F a Ligii Europa ocupă următoarele poziţii: Galatasaray Istanbul (locul 11), Panathinaikos Atena (locul 43), Sturm Graz (locul 120).

Rapid Bucureşti ocupă locul 330, cu 66,5 puncte, după o coborâre de 13 poziţii. Rapidiştii se află la egalitate cu Atletico Luanda (Angola) şi Makedonija GP Skopje (Macedonia).

În clasament figurează şi echipa FC Braşov, pe locul 333, în urcare de pe poziţia 366, cu 66 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici