Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Steaua Bucureşti a urcat nouă poziţii şi ocupă locul 51, cu 151 puncte, în clasamentul pe luna noiembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind echipa română cel mai bine clasată în această ierarhie.

27 afișări
Imaginea articolului Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Adversarele Stelei în grupa H a Ligii Europa ocupă următoarele poziţii: Twente Enschede - locul 14, Fenerbahce Istanbul - locul 35, Şerif Tiraspol - locul 90.

CFR Cluj ocupă locul 73, cu 136 de puncte, după o coborâre de trei poziţii. Adversarele CFR-ului în grupa K a Ligii Europa se află pe următoarele locuri: PSV Eidhoven - 30, FC Copenhaga - 37, Sparta Praga - 42.

Formaţia FC Timişoara a coborât de pe locul 97 pe 113, cu 113,5 puncte. Adversarele FC Timişoara în grupa A a Ligii Europa ocupă următoarele locuri: Ajax Amsterdam - 33, Anderlecht - 64, Dinamo Zagreb - 91.

Echipa Dinamo Bucureşti se află pe locul 128, cu 106,5 puncte, după o urcare de trei poziţii. Adversarele dinamoviştilor în grupa F a Ligii Europa ocupă următoarele poziţii: Galatasaray Istanbul (locul 10), Panathinaikos Atena (locul 48), Sturm Graz (locul 132).

FC Vaslui ocupă locul 109, cu 115, 5 puncte, la egalitate cu Standard Liege, echipa belgiană antrenată de Ladislau Boloni.

În clasament figurează şi echipa FC Braşov, pe locul 256, în urcare de pe poziţia 305, cu 74,5 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici