Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Formaţia Steaua Bucureşti a urcat 14 poziţii şi ocupă locul 37, cu 166 de puncte, în clasamentul pe luna decembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind echipa română cel mai bine clasată în această ierarhie.

14 afișări
Imaginea articolului Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Steaua se află la egalitate cu echipa braziliană Fluminense Rio de Janeiro.

Formaţia CFR Cluj ocupă locul 68, cu 139 de puncte, după o urcare de cinci poziţii. Clujenii se află la egalitate cu bieloruşii de la BATE Borisov.

Echipa FC Timişoara a urcat de pe locul 113 pe 85, cu 128,5 puncte.

Formaţia Dinamo Bucureşti se află pe locul 94, cu 121,5 puncte, după o urcare de 34 poziţii. Dinamoviştii se află la egalitate cu mexicanii de la Deportivo Toluca.

Echipa FC Vaslui ocupă locul 105, cu 118,5 puncte, după o urcare de patru poziţii.

Formaţia Unirea Urziceni a urcat 11 poziţii şi ocupă locul 107, cu 117 puncte, la egalitate cu Slavia Praga (Cehia), River Plate Montevideo (Uruguay) şi Rubin Kazan (Rusia).

Echipa FC Braşov a urcat 19 poziţii şi ocupă locul 237, cu 77,5, la egalitate cu Suwon Samsung Blue-Wings (Coreea de Sud) şi Flora Tallinn (Estonia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici