Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Echipa Steaua Bucureşti a coborât trei poziţii şi ocupă locul 47, cu 169 puncte, în clasamentul pe luna aprilie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dar rămâne formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

46 afișări
Imaginea articolului Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

CFR Cluj a coborât zece locuri şi se află pe poziţia 79, cu 137 de puncte, în timp ce echipa FC Vaslui a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 99, cu 126 puncte.

Unirea Urziceni a coborât trei locuri şi ocupă poziţia o poziţie şi ocupă locul 109, cu 118,5 puncte, la egalitate cu echipa ucraineană Dinamo Kiev.

Formaţia Dinamo Bucureşti a coborât 24 poziţii şi ocupă locul 114, cu 116, 5 puncte, la egalitate cu formaţia saudită Al Hilal.

FC Timişoara a înregistrat o coborâre de 30 de locuri, se află pe poziţia 126, cu 109,5 puncte.

Formaţia FC Braşov a coborât de pe 288 pe 332, cu 68,5 de puncte, la egalitate cu echipele Enyimba International FC Aba (Nigeria), Shabab Al-Ordon Al-Qadisiya (Iordania) şi FK Ekranas Panevezys (Lituania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici