Steaua - FC Argeş, scor 2-0

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Argeş, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, în care golurile au fost marcate de Bănel Nicoliţă, în minutul 4 şi Bogdan Stancu, în minutul 74.

29 afișări
Imaginea articolului Steaua - FC Argeş, scor 2-0

Steaua - FC Argeş, scor 2-0 (Imagine: Mediafax Foto)

Bănel Nicoliţă a marcat, în minutul 4, al doilea gol consecutiv pentru Steaua, după cel din meciul cu Galatasaray, el reluând cu capul din şase metri o centrare de pe partea stângă a lui Toja.

În minutul 35, FC Argeş a rămas în zece jucători, după ce Kamara a fost eliminat deoarece l-a lovit în faţă pe Pawel Golanski.

Steaua a beneficiat de un penalti, după un fault al lui Elias Bazzi asupra lui Dayro Moreno. Lovitura de pedespă, executată de Arthuro, a fost apărată de Boşneag.

Bogdan Stancu a majorat scorul pentru Steaua în minutul 74, când a primit o pasă de la Nicoliţă şi a marcat din şapte metri cu poarta goală.

Florin Lovin a fost eliminat în minutul 81 pentru cumul de cartonaşe. Decizia a fost primită cu aplauze de spectatori, care l-au huiduit la ieşirea din teren.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski, 6. Rădoi, 24. Ghionea, 15. Neşu - 20. Lovin, 30. Thiago - 16. B.Nicoliţă, 10. Dayro Moreno (25. Neaga '70), 14. Toja (21. Ochiroşii '76)- 11. Arthuro (28. B. Stancu '56). Antrenor: Marius Lăcătuş.

FC Argeş: 1. Boşneag - 16. D. Ghiţă, 26. Bărbulescu, 3. Lăcustă, 4. Bazzi (23. Poenaru '46) - 11. Năstăsie (7. Doman '76), 8. Cârstoiu, 10. Tameş, 9. Cr. Tănase - 13. Dulcea (20. Adr. Iordache '58), 30. Kamara. Antrenor Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Nicoliţă '33, Lovin '66, Golanski '68 / Ghiţă '34, Năstăsie '34, Cr. Tănase '35

Cartonaş roşu: Kamara '35

În minutele 25, 70 şi 85, jucătorii celor două echipe au avut pauze de hidratare.

Galeria Stelei de la peluza I a afişat un banner pe care era scris "Mulţumim Alina Dumitru".

La meci a asistat şi fostul stelist Nicolae Dică.

Fundaşul Dorin Goian nu a fost trecut pe foaia de meci din cauza unor probleme medicale, însă nu este în pericol să rateze meciul retur cu Galatasaray Istanbul.

De asemenea, Ovidiu Petre a fost menajat, iar la Steaua nu au evoluat nici Mihăiţă Pleşan, Janos Szekely şi Ifeanyi Emeghara, accidentaţi.

La meci au asistat 10.000 de spectatori, din care 100 de suporteri ai formaţiei piteştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici