Steaua s-a calificat în grupele Ligii Europa

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia irlandeză Saint-Patrick's Athletic, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.

32 afișări
Imaginea articolului Steaua s-a calificat în grupele Ligii Europa

Steaua s-a calificat în grupele Ligii Europa (Imagine de la meciul tur: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

Pentru Steaua au marcat Bănel Nicoliţă, în minutul 80, şi Ochiroşii, în minutul 89, în timp ce pentru irlandezi a înscris Cawley, în minutul 57.

Primul gol al meciului a fost marcat de mijlocaşul irlandez Cawley, în minutul 57. Golul irlandezilor a venit după o greşeală a fundaşului central Alexandru Tudose de care a profitat O'Connor care i-a pasat în faţa porţii goale lui Cawley.

Pentru Steaua a egalat mijlocaşul Bănel Nicoliţă, în minutul 80. Nicoliţă a profitat de o eroare în apărarea gazdelor, a recuperat mingea pasată iniţial de Surdu şi l-a învins pe Rogers.

Golul victoriei pentru Steaua a fost înscris de Răzvan Ochiroşii, în minutul 89. Echipa "roş-albastră" a pornit un contraatac finalizat de Ochiroşii după o pasă a lui Surdu care l-a lăsat cu poarta goală.

St. Patrick: 1. Rogers - 6. Lynch, 5. Harris (18. Gavin '86), 4. Partridge, 22. Stevens (3. Ryan '46)- 10. Cawley - 21. Guy, 7. Byrne (8. Dempsey '79), 17. O'Connor -23. O'Brien, 11. Quigley. Antrenor: Jeff Kenna.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski, 15. Tudose, 24. Ghionea, 31. Ninu - 25. Onicaş - 7. Szekely (21. Ochiroşii '86), 19. A. Ionescu, 10. Grzelak (16. Nicoliţă '57) - 28. B. Stancu (11. Stancu '79), 99. Bibişkov. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Jiri Jech la centru, ajutat la cele două linii de Patrik Filipek şi Antonin Kordula. Rezervă a fost Roman Hrubes.

Steaua a încheiat campania de calificare pentru grupele Ligii Europa cu şase victorii. Steaua a învins formaţia din Ungaria, Ujpest FC, scoruri 2-0 şi 2-1, echipa scoţiană Motherwell, 3-0 şi 3-1, şi gruparea irlandeză St. Patrick's Athletic, 3-0 şi 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici