Ştefan Radu, lăudat după meciul cu Fiorentina

Presa italiană a lăudat evoluţia fundaşului Ştefan Radu în partida pe care Lazio a câştigat-o, cu scorul de 3-0, pe teren propriu, în faţa echipei Fiorentina, în etapa a IV-a a campionatului Italiei.

14 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, lăudat după meciul cu Fiorentina

Ştefan Radu, lăudat după meciul cu Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

"Foarte bună prestaţie a românului. În final a avut o mică dispută cu Pazzini", a scris agenţia Datasport, care i-a acordat lui Radu nota 6.

Aceeaşi notă a primit-o Ştefan Radu şi de la site-ul realsport.it.

"A închis cu atenţie toate spaţiile şi nu a dat nicio şansă adversarilor. A avut o prestaţie bună însă a reacţionat foarte rău la un fault involuntar a lui Pazzini", a scris sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici