Ştefan Stoica: Ar fi fost dificil să luptăm pe două fronturi, mai important este campionatul

Antrenorul Ştefan Stoica s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei Internaţional Curtea de Argeş în meciul cu FC Vaslui, scor 0-1, din sferturile Cupei României, însă a precizat că ar fi fost dificil pentru piteşteni să lupte "pe două fronturi", preferând să se axeze pe supravieţuirea în Liga I.

15 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Ar fi fost dificil să luptăm pe două fronturi, mai important este campionatul

Ştefan Stoica: Ar fi fost dificil să luptăm pe două fronturi, mai important este campionatul (Imagine: Mediafax Foto)

"Acesta este fotbalul, FC Vaslui a avut o primă repriză cu multe ocazii, în a doua parte s-a mai echilibrat cât de cât, adversarii având foarte târziu ocazii de gol. Ţinând cont de lotul nostru şi al lor, de istoria fiecărei echipe, putem spune că ne-am prezentat foarte bine. Ştiam că va fi un meci greu, ţinând cont că FC Vaslui este o echipă care poate învinge orice formaţie din România, o echipă echilibrată, cu jucători puternici şi buni. Noi ne chinuim să facem un nucleu, dar cu toate acestea ne vindem foarte scump pielea. Nu avem prea multe posibilităţi să jucăm pe două fronturi şi de aceea ne interesează mai mult să rămânem în Liga I", a spus Stoica.

Tehnicianul a adăugat că echipa sa nu merita să evolueze mai mult de 45 de minute în zece jucători.

"Nu meritam să jucăm în zece oameni încă de la finalul primei reprize. Este al şaptelea meci în care se întâmplă acest lucru. Nu cred că suntem o echipă dură, ci doar o formaţie care doreşte să-şi facă jocul", a menţionat Stoica.

Echipa Internaţional Curtea de Argeş a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 1-0, de formaţia FC Vaslui, în sferturile de finală ale Cupei României, unicul gol al partidei fiind reuşit de Burdujan, în minutul 87.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici