Stoichiţă: Este viciere de rezultat, arbitrul a greşit grav în prima repriză

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri seară, că arbitrul Istvan Kovacs a greşit grav în prima repriză a partidei cu Gloria Bistriţa, pierdută de stelişti la loviturile de departajare.

13 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Este viciere de rezultat, arbitrul a greşit grav în prima repriză

Stoichiţă: Este viciere de rezultat, arbitrul a greşit grav în prima repriză (Imagine: Gabriel Chirea/Mediafax Foto)

"Am menajat mulţi jucători, dar au jucat foarte bine după părerea mea. Poate este cel mai bun joc al lor de până acum, dominat în totalitate. Poate că, în prima repriză, Bistriţa a avut momente în care a echilibrat jocul, dar în restul jocului am fost net superiori. Din păcate, trebuie să o spun este viciere de rezultat pentru că arbitrul a greşit grav în prima repriză, aşa că am ajuns în situaţia loteriei. Am dominat în totalitate meciul, am ratat o groază de ocazii. N-am avut niciodată conflicte cu arbitrii, dar arbitrul acesta a viciat rezultatul, neacordând o lovitură de la 11 metri în prima repriză. A fost un arbitraj tendenţios. Sper să se ia măsurile corecte în privinţa lui. Dacă nu ştii să arbirezi, stai acasă", a afirmat Stoichiţă.

Stoichiţă a declarat că îl va penaliza drastic pe Mihai Onicaş, eliminat la meciul de miercuri.

"Felicitări domnului Halagian pentru dârzenia adusă echipei, care a reuşit rezultate pozitive de când a venit el. O să-l penalizez pe Onicaş pentru acea stupiditate. I-am dominat, iar gestul lui e nefiresc. Va fi penalizat drastic, va primi o amendă usturătoare pentru această indiciplină. Toţi cei care sunt la Steaua sunt plătiţi să joace, au jucat bine, că au ratat, se mai întâmplă. Dacă îşi menţine acest ritm, Gloria arată ca o echipă foarte agresivă, bună, are meritul de a lupta pentru supravieţuire, de a nu abandona. Nu-l voi pedepsi pe Bibişkov că a ratat la 11 metri, nu şi-a semnat plecarea de la Steaua că a ratat. Am exersat şi penaltiurile la antrenamente. Mi se pare viciere de rezulat, fault la Bibişkov, împins din spate când voia să dea cu capul", a comentat Stoichiţă.

Echipa Gloria Bistriţa s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 (0-0), la loviturile de departajare, formaţia Steaua Bucureşti, în optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici