Străzi închise pe 27 august în Bucureşti pentru l’Étape Romania by Tour de France

  • Bucureştiul va fi pe 27 august, gazda evenimentului ciclist L’Étape by Tour de France, cea mai renumită cursă de ciclism din lume dedicată amatorilor şi pasionaţilor.
  • Evenimentul va bloca artere importante ale capitalei între orele 7:00 şi 14:00.
258 afișări
Imaginea articolului Străzi închise pe 27 august în Bucureşti pentru l’Étape Romania by Tour de France

România se află pentru al doilea an pe harta internaţională a prestigiosului eveniment L’Étape, la care organizatorii anunţă participarea a peste 2000 de concurenţi.

În data de 27 august traficul va fi restricţionat începând cu ora 07:00 dimineaţa până la ora 14:00 pe următoarele străzi şi artere:

Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, Splaiul Unirii pe sensul către Bucureşti, Bd. Decebal, Bd. Basarabia, Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Schitu Măgureanu, Străzile Ştirbei Vodă şi Ion Câmpineanu, Şoseaua Kiseleff, Străzile Buzeşti, Berzei, V. Pârvan. B.P. Haşdeu şi Bd. Libertăţii.

Organizatorii şi Poliţia Rutieră colaborează pentru a identifica cele mai bune trasee ocolitoare.

Programul evenimentului din 27 august, acţiuni şi activităţi în Race Village-ul amplasat în Piaţa Constituţiei:

08:00 - vor lua startul din zona Palatului Parlamentului cei înscrişi pe traseul City Adventure de 14 km
09:00 – vor pleca în cursă cei înscrişi pentru traseele The Ride, de 42 km şi The Race, de 85 km.
13:30 - festivitatea de premiere în Race Village când sunt planificate activităţi şi surprize atât pentru concurenţi cât şi pentru vizitatori

L'Étape by Tour de France este lider mondial în evenimente de ciclism cu participare în masă, cu evenimente desfăşurate în 25 de ţări în 2023 şi 30 de evenimente globale. L'Étape by Tour de France oferă cicliştilor amatori posibilitatea de a concura sau de a experimenta o etapă de Turul Franţei chiar la ei acasă. Turul Franţei este unul dintre cele mai recunoscute evenimente sportive din lume.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici