Şumudică are echipă mică. Şi mentorul său, Lucescu, a încasat-o!

  • Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de antrenorul român Marius Şumudică (50 de ani), a pierdut al doilea meci la rând în Turcia, 1-3 pe teren propriu cu Başakşehir.
  • Pe teren propriu, campioana Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut cu Vorskla, scor 1-2, în runda a 14-a din Premier League (Ucraina).
626 afișări
Imaginea articolului Şumudică are echipă mică. Şi mentorul său, Lucescu, a încasat-o!

Şumudică are echipă mică. Şi mentorul său, Lucescu, a încasat-o!

Partida din etapa a 12-a a SuperLigii a fost câştigată clar de fosta campioană a Turciei, care a condus cu 3-0 din minutul 61. Pentru gazde a marcat Kubilay Kanatsizkus golul de onoare abia în prelungiri.

Astfel, Malatyaspor ocupă poziţia a 16-a în Turcia, fiind la doar două puncte deasupra primului loc retrogradabil, ocupat în prezent de Giresunspor.

În Ucraina, şa pauză, oaspeţii erau în avantaj, 1-0, graţie golului marcat de Rangel, în minutul 34. Olivier Thill a majorat avantajul lui Vorksla în partea secundă, din penalty, în vremea ce Vitinho a stabilit scorul final al partidei cu reuşita lui din prelungiri.

E prima înfrângere pe care Dinamo Kiev o înregistrează în acest campionat. Gruparea din Capitală e în continuare lider, dar poate fi egalată la puncte de rivala Şahtior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici