Superliga, etapa XXI: trei meciuri se vor disputa duminică

Trei meciuri din etapa a XXI-a a Superligii de fotbal se vor disputa duminică. Este vorba despre partidele FC Argeş-CS Mioveni, Petrolul Ploieşti-U Craiova 1948 şi UTA Arad-Rapid Bucureşti.

305 afișări
Imaginea articolului Superliga, etapa XXI: trei meciuri se vor disputa duminică

În prima partida a zilei se vor întâlni formaţiile aflate pe locul 11, FC Argeş, şi pe locul 16, CS Mioveni. După 20 de etape, piteştenii au 22 de puncte, iar oaspeţii nu au adunat decât opt puncte şi ocupă ultima poziţie în clasament. Partida va începe la ora 12:00.

Al doilea meci va începe la ora 14:30. Petrolul se află pe locul 8 în clasamentul Superligii cu 28 de puncte, iar oltenii sunt pe 10 cu 22 de puncte.

În ultimul meci al zilei se vor întâlni UTA Arad şi Rapid Bucureşti. Ardelenii au 18 puncte şi se află pe poziţia a 15-a în clasament, în timp ce rapidiştii au adunat 37 de puncte în 20 de etape şi sunt pe locul 4. Partida va începe la ora 20:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici