SuperLiga: U Craiova 1948 a bătut pe U Cluj, un jucător a marcat trei goluri

  • U Craiova 1948 a câştigat sâmbătă, în deplasare, partida cu Universitatea Cluj-Napoca.
  • Un jucător al oltenilor a marcat trei goluri.
  • Partida a făcut parte din etapa a III-a a play out-ului Superligii de fotbal.
204 afișări
Imaginea articolului SuperLiga: U Craiova 1948 a bătut pe U Cluj, un jucător a marcat trei goluri

U Craiova 1948 s-a împus cu 3-1, toate golurile oltenilor fiind înscrise de mijlocaşul Aurelian Chitu în prima repriză. Chitu a marcat în minutele 5, 7 şi 27. În minutul 51, fundaşul gazdelor Andrei George Miron a fost eliminat de pe teren după ce a primit cartonaşul roşu. Gazdele au punctat prin autogolul lui Andre Duarte din minutul 92.

Victoria îi duce pe oaspeţi pe primul loc în clasamentul grupei de play out. Oltenii au 26 de puncte, cu două în plus faţă de Petrolul Ploieşti. U Cluj este pe locul 5 în grupă cu 20 de puncte.

Tot sâmbătă, de la ora 20.30, se va disputa partida Farul Constanţa-Universitatea Craiova, din play off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici